Versleten kniegewricht

“Met mijn pijn klachten ben ik eerst naar de huisarts gegaan. Hier werd mij verteld dat mijn klachten duiden op een versleten knie gewricht. De volgende stap was röntgenfoto’s maken in het ziekenhuis die de diagnose van de huisarts bevestigden. Omdat ik gehoord had van de goede nazorg in Duitsland na een knieoperatie, heb ik gezocht  op internet naar de mogelijkheden en zo kwam ik in contact met MedicoHelp. Na telefonisch contact met MedicoHelp verliep alles probleemloos en kon de operatie met nazorg plaatsvinden”.

Geweldige nazorg

“De verzorging in het ziekenhuis was meer dan geweldig. Ik viel elke dag van de ene verbazing in de andere, vooral omdat ik al ervaring had met mijn andere knie, ik had dus vergelijkingsmateriaal. De eerste week werd ik letterlijk dag en nacht in de gaten gehouden en bij het minste of geringste kwam er een dokter bij of werden (b.v.) opnieuw foto’s genomen om alle mogelijkheden uit te kunnen sluiten”.

“MedicoHelp heeft alles voor mij perfect geregeld. Zij stonden open voor alle vragen die ik had en kreeg ook overal een bevredigend antwoord op”.

Henk Dijstelbloem uit Heesch

Share This