Overweegt u een hernia operatie?

Overweegt  u een hernia operatie? U kunt ook kiezen voor een hernia operatie in Duitsland zonder wachttijen. U heeft (ernstige) pijn in de onderrug door inklemming van een zenuw omdat een uitstulping van de tussenwervelschijf hier op drukt? Naast de prikkelende of irriterende pijn, kan uitval van de zenuw resulterend in een “doof” gevoel en/of krachtsvermindering in de arm (nekhernia) of het been (rughernia).

Hernia operatie of behandeling

Zodra bij de rughernia de uitstralende pijn naar bil of been (soms trekt deze zelfs door tot de voet) vooral optreedt bij staan, niezen, persen, hoesten en er duidelijk krachtverlies optreedt, dan kan het belangrijk zijn dat u niet te lang blijft rondlopen met deze klachten. Het is raadzaam om met een specialist te bespreken wat voor u de beste behandeling is. Veelal wordt een hernia behandeld middels rust en fysiotherapie. Mocht u twijfelen of een operatie voor u de juiste behandeling is, dan kunnen wij voor u ook een afspraak maken voor een second opinion bij een specialist in Duitsland. Hierna beslist u zelf of u kiest voor een hernia operatie in Duitsland of verdere behandeling in Nederland.

Geen wachttijden

MedicoHelp werkt samen met verschillende ziekenhuizen en klinieken net over de grens in Duitsland. De ziekenhuizen waar MedicoHelp mee samenwerkt hebben veel ervaring met hernia operaties en kennen nagenoeg geen wachttijden.

 

hernia operatie in duitsland, medicohelp

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een hernia operatie in Duitsland, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over alles wat komt kijken bij een geplande operatie in het buitenland.

Neem contact op