Medicohelp

Ziekenhuizen

Medicohelp

Onze locaties

Wilt u voor (geplande) medische zorg uitwijken naar ziekenhuizen in Duitsland of Spanje, dan is MedicoHelp er voor u. Vanuit Nederland is de afstand naar gerenommeerde Europese ziekenhuizen, waardoor patiënten vaak en relatief eenvoudig gebruik maken van de medische zorg. MedicoHelp ondersteunt patiënten die gebruik willen maken van deze zorg.

Medische zorg in het buitenland

ziekenhuis Helios Hüls

Duitsland

Vanuit Nederland is de afstand naar gerenommeerde Duitse ziekenhuizen niet heel ver, waardoor patiënten vaak en relatief eenvoudig gebruik maken van de medische zorg in Duitsland. 

entree HCB Benidorm

Spanje

Het Internationale ziekenhuis Hospital Clinica Benidorm (HCB) is gevestigd in Benidorm, op korte afstand van Alicante (Spanje). Het beschikt over de meest gangbare medisch specialismen. Een groot deel van het personeel spreekt Nederlands.

medicohelp - revalidatie

Revalidatie

Revalidatiekliniek Medifit in Moraira ligt in de kuststreek op korte rijafstand van Alicante (Spanje). Medifit is een multidisciplinair therapie- en revalidatiecentrum met een ervaren team van specialisten en therapeuten welke veelal Nederlands en Engels spreken.

Behandeling in het buitenland?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden (en kosten) voor een behandeling in het buitenland, neem dan gerust contact met ons op. Wij werken samen met  klinieken in Duitsland en Spanje waar men ruime ervaring heeft op dit gebied.

Neem contact op