Medicohelp

Ziekenhuizen

Medicohelp

Onze locaties

Door onze ervaring als intermediair, hebben wij een solide netwerk van ziekenhuizen, (privé) klinieken en revalidatiecentra opgebouwd in het buitenland. Met een aantal van deze klinieken en medische specialisten werken we intensief samen. Omdat onze dienstverlening draait om maatwerk gaan we graag met u in gesprek over uw zorgvraag, hoe we u kunnen helpen en welke specialist of locatie het beste bij u past.

Als intermediair kennen wij de weg, spreken de taal en kunnen wij u persoonlijk begeleiden in uw medisch traject.

Medische zorg in het buitenland

ZIEKENHUIZEN

Duitsland

Vanuit Nederland is de afstand naar gerenommeerde Duitse ziekenhuizen niet heel ver, waardoor patiënten vaak en relatief eenvoudig gebruik maken van de medische zorg in Duitsland. 

ZIEKENHUIZEN

Spanje

Het Internationale ziekenhuis Hospital Clinica Benidorm (HCB) is gevestigd in Benidorm en in Dénia, op korte afstand van Alicante (Spanje). Het beschikt over de meest gangbare medisch specialismen. Er is tevens een Nederlands medisch team aanwezig.

ZIEKENHUIZEN

Curaçao 

Het Curaçao Medical Center – CMC is een nieuw state-of-the-art ziekenhuis met uitgebreide gespecialiseerde medische zorg. Het moderne ziekenhuis is gelegen in Willemstad en toegankelijk voor patiënten uit het gehele Nederlandse Koninkrijk.

SPANJE

Revalidatie

U wilt voor medische hulp of revalidatie uitwijken naar het buitenland maar weet niet waar u geholpen kunt worden. Klik hier om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden voor uw behandeling bij een revalidatiekliniek in Spanje onder Nederlandse leiding.

CURAÇAO

Revalidatie

U wilt voor medische hulp of revalidatie uitwijken naar het buitenland maar weet niet waar u geholpen kunt worden. Klik hier om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden voor uw behandeling bij een revalidatiekliniek in Curaçao onder Nederlandse leiding.

Revalidatie in het buitenland?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden (en kosten) voor een revalidatie in het buitenland, neem dan gerust contact met ons op. Wij werken samen met klinieken in Duitsland en Spanje en Curaçao waar men ruime ervaring heeft met patiënten uit Nederland.

Neem contact op