Medicohelp

Second opinion

Medicohelp

Hoe krijg ik een second opinion?

Twijfelt u aan de uitslag van het behandelvoorstel of wilt u weten wat er nog meer mogelijk is? U kunt altijd een second opinion aanvragen via de huisarts. Het is niet vreemd om een second opinion te vragen, alhoewel niet iedere huisarts direct “enthousiast” reageert. Middels de verwijzing kunt u met het medische dossier naar een andere specialist gaan om uw zorgvraag te laten bestuderen. Medicohelp kan voor u de afspraak voor een second opinion bij een specialist in Duitsland of Spanje aanvragen.

Wachtkamer ziekenhuis

Overzicht van specialismen en aandoeningen

Hieronder ziet u een overzicht met een aantal gangbare specialismen en aandoeningen. We realiseren ons dat deze lijst verre van volledig is. Mocht de aandoening niet in deze lijst staan dan kunt u  zeker ook bij ons terecht. We bespreken dan samen de mogelijkheden.

Revalidatie in het buitenland?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden (en kosten) voor een revalidatie in het buitenland, neem dan gerust contact met ons op. Wij werken samen met klinieken in Duitsland en Spanje en Curaçao waar men ruime ervaring heeft met patiënten uit Nederland.

Neem contact op