Eenvoudig en toegankelijk

Patiënten schakelen ons in, op zoek naar hulp en ondersteuning in het medisch zorg traject. Dit leidt tot een mogelijke behandeling in het buitenland na bemiddeling van ons.

Wij vinden dat deze dienstverlening eenvoudig en toegankelijk moet zijn. Op deze manier halen wij een deel van de zorgen weg, in een vaak toch al hectische tijd.

Hoe werkt het?

MedicoHelp legt het contact met verschillende ziekenhuizen. Wij streven ernaar om op korte termijn een polibezoek bij een medisch specialist in te plannen.

Een medische behandeling in het buitenland kan gepaard gaan met eventuele verzekeringsformaliteiten. Mocht na het polibezoek blijken dat een behandeling volgt, dan helpen wij u met deze formaliteiten.

 

Wat zijn de kosten?

Wij kunnen u geheel kosteloos helpen. MedicoHelp ontlast het ziekenhuis in de administratie en helpt met diverse activiteiten rond het polibezoek en de eventuele daarop volgende behandeling.

Om deze redenen kan het ziekenhuis ons weer ondersteunen, waardoor er voor u geen extra kosten zijn verbonden aan onze dienstverlening.

De ondersteuning van MedicoHelp

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de ondersteuning die MedicoHelp biedt? Het team van MedicoHelp staat voor u klaar. Laat u informeren en bel 0317 619621, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

WerkwijzeContact