Onze hulp

MedicoHelp is er voor u

Wanneer u op zoek bent naar een medisch specialist in het buitenland dan is MedicoHelp er voor u. Wij helpen u met de formaliteiten die gepaard gaan bij een mogelijke medische behandeling in het buitenland. Wij leggen contact met de ziekenhuizen en begrijpen als geen ander dat u graag snel geholpen wilt worden. Wij streven ernaar om op korte termijn een afspraak voor u in te plannen bij de juiste medisch specialist.

Wanneer MedicoHelp

Heeft u sinds enige tijd gezondheidsproblemen en loopt u tegen een aantal zaken aan tijdens uw reeds gelopen medische traject in Nederland?

Bent u niet tevreden over de lange wachttijd voordat u eindelijk aan de beurt bent voor een ingreep of behandeling?

Twijfelt u aan uw behandelplan en zou u graag een second opinion willen ontvangen?

Heeft uw operatie niet geleid tot verbetering?

Heeft u te horen gekregen dat u “ermee moet leren leven?”

MedicoHelp begeleidt u persoonlijk en biedt een helpende hand in uw zoektocht naar de medische mogelijkheden in het buitenland

Ook als u meer wilt weten over intensieve revalidatie na operatie, chronische aandoening (bijvoorbeeld COPD, CVA, MS, Parkinson etc.) kunt u contact met ons opnemen.

Werkwijze

Door onze jarenlange samenwerking en ervaring  met ziekenhuizen, (privé) klinieken en medische specialisten in het buitenland, kennen wij de weg, spreken de taal en kunnen wij u persoonlijk helpen en begeleiden in uw medische traject. In het stappenplan vindt u terug hoe MedicoHelp u op tal van manieren bijstaat.

Korte wachttijden

Voor veel buitenlandse ziekenhuizen en (privé) klinieken geldt dat zij vaak kortere wachttijden ten opzichte van zorgaanbieders in Nederland kennen.

De ondersteuning van MedicoHelp

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de ondersteuning die MedicoHelp biedt? Het team van MedicoHelp staat voor u klaar. Laat u informeren en bel 0317 619621, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

WerkwijzeContact