Tinnitus – Oorsuizen

Heeft u last van oorsuizen, ook wel tinnitus genoemd, dan zijn er slechts een paar behandelmogelijkheden welke medisch, audiologisch of psychologisch van aard zijn. Voor een tinnitus behandeling in Duitsland kunt u terecht bij Medicohelp. Wij werken samen met Duitse klinieken waar ruime ervaring voorhanden is. Ondanks dat er op dit moment nog geen eenduidige behandeling is voor tinnitus, kan infuustherapie het oorsuizen beïnvloeden.

Infuustherapie

Een mogelijke behandeling van tinnitus is middels infuustherapie. In de Duitstalige landen wordt hier al heel lang veelvuldig gebruik van gemaakt. Het blijkt dat de beste resultaten worden bereikt zodra men zo snel mogelijk start met de behandeling, bij voorkeur binnen 2 –  6 weken na het ontstaan van oorsuizen.  Het oorsuizen kan door deze behandeling verdwijnen of verminderen. Na 3 maanden noemt men het oorsuizen chronisch en is de kans op verbetering met een infuusbehandeling heel erg klein.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden (en kosten) met infuustherapie bij tinnitus klachten, neem dan gerust contact met ons op. Wij werken samen met  klinieken net over de grens in Duitsland waar men ruime ervaring met tinnitus klachten heeft.

Neem contact op