Medicohelp

Wat wordt vergoed door de zorgverzekeraar?

Medicohelp

Wat wordt vergoed door de zorgverzekeraar?

De kosten die worden vergoed zijn afhankelijk van de polis die u heeft afgesloten bij de zorgverzekeraar. Er zijn verschillende soorten polissen, waarbij de ene polis vrijwel alles vergoedt en de ander een bepaald maximum van het in Nederland geldende tarief. Daarnaast hebben diverse ziekenhuizen (in Duitsland en Spanje) afspraken gemaakt met een aantal zorgverzekeraars in Nederland. Indien dit het geval is worden de kosten in zijn geheel vergoed en rechtstreeks door de zorgverzekeraar aan het ziekenhuis betaald.

Mocht u niet zeker weten of de kosten voor uw medische behandeling in het buitenland worden gedekt, dan gaat MedicoHelp graag voor u na of dit het geval is.

Wachtkamer ziekenhuis

Overzicht van specialismen en aandoeningen

Hieronder ziet u een overzicht met een aantal gangbare specialismen en aandoeningen. We realiseren ons dat deze lijst verre van volledig is. Mocht de aandoening niet in deze lijst staan dan kunt u  zeker ook bij ons terecht. We bespreken dan samen de mogelijkheden.

Revalidatie in het buitenland?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden (en kosten) voor een revalidatie in het buitenland, neem dan gerust contact met ons op. Wij werken samen met klinieken in Duitsland en Spanje en Curaçao waar men ruime ervaring heeft met patiënten uit Nederland.

Neem contact op