Mijn klacht was artrose in mijn rechterknie, de vraag was; waar kan ik met spoed geopereerd worden. Ik was al bij drie behandelcentra geweest en door de lange wachttijden van zeker 6-8 maanden, kon ik met de pijn in mijn knie, niet anders dan uitwijken naar het buitenland.

Voor mij was de lange wachttijd een reden om naar het buitenland te gaan

Als ik terug kijk op mijn behandeling in Gronau, Duitsland, is dat eigenlijk alleen maar positief, binnen één maand eerste kennismaking en drie weken later de operatie. Plus dat de behandeling en nazorg echt heel goed was.

Via internet heb ik gezocht naar mogelijk heden voor een behandeling in Duitsland en daar heb ik de site van MedicoHelp gevonden. Het eerste contact was meteen prima in orde. Peter Poelstra heeft alles in het werk gesteld om mij te begeleiden en de juiste keuze te laten maken.

Eind december kwam ik in contact met MedicoHelp en binnen drie weken was het contact met Duitsland en mijn zorgverzekeraar DSW, voor elkaar. Dit alles is door MedicoHelp gedaan, alleen tekenen bij het kruisje was voldoende voor de operatie. Kan niet anders zeggen alles was prima geregeld.

De heer Freek van Raam uit Amsterdam