Wat kan de tijd soms toch snel gaan. Dat gevoel wordt bij mij altijd extra versterkt aan het einde van het jaar. Ineens lijkt het, alsof plotsklaps, het mooie najaar wordt ingeruild voor de wintertijd en prompt staat de kerstboom al weer in huis.

Decemberklus…

Wij ondersteunen onze patiënten bij het indienen van de kostenovername van medische behandelingen in het buitenland. Door onze ervaring hebben we diverse patiënten daarbij goed kunnen helpen.

December is ook de maand om na te denken over onze zorgverzekering. Geen leuke klus, maar zeker wel belangrijk in een tijd waarbij veel te doen is over de vergoedingen van behandelingen. Nu zijn er diverse patiënten die alles op een rij gezet hebben en er zelf voor gekozen hebben om van verzekering te veranderen, zodat zij komend jaar de behandeling kunnen ondergaan die zij nodig hebben. Het loont dus zeker om vooruit te kijken en nog in de laatste dagen van dit jaar actie te ondernemen.

Terugblik

Ook is december de tijd van terugblikken op het afgelopen jaar. Voor ons was dit het jaar waarin wij MedicoHelp gestart zijn. We hebben deelgenomen aan “de Senioren Expo” in Veldhoven, een “Doe, Ervaar beleef dag” bij CrossfitV12 en we waren aanwezig bij “Parkstad Gezondheidsbeurs” in Sittard. We hebben de krant gehaald met een mooi verhaal van Aloys van Schaik die een hernia operatie heeft ondergaan in Duitsland. Diverse patiënten reviews laten zien dat we mensen echt hebben kunnen helpen. En dat maakt ons heel blij, daar doen we het voor! Dat sterkt ons om door te gaan met onze activiteiten.

Help mensen verder

Wij hopen dat u aan ons denkt als u iemand spreekt die vastloopt in de medische zorg, die graag een second opinion wil, die verder wil kijken naar andere medische mogelijkheden, die in aanmerking komt voor intensieve revalidatie……verwijs mensen door naar ons. Medicohelp helpt graag verder. En wie weet kunnen wij het verschil maken voor deze patiënt, daar gaan wij voor!

MedicoHelp wenst u en uw familie fijne kerstdagen en een Gezond 2020
Hartelijke groet, Peter, Marianne en Paul