Op zondag 24 maart organiseert CrossFit V12 Rhenen in samenwerking met MedicoHelp een “Doe, ervaar en beleef” dag.

Op de deze dag tussen 10.00 en 13.00 uur, Kun je kennis maken met verschillende bedrijven die bezig zijn met gezondheid. Deze ochtend zijn een aantal mooie bedrijven bij elkaar gebracht om jou te kunnen laten zien en ervaren hoe je het leef genot zou kunnen verhogen.

Wat kan je verwachten op deze dag?

Sporten; CrossFit en Personal training; kom er achter wat CrossFit of personal training voor jou kan beteken en hoe het in zijn werk gaat.
PowerMamma programma; Een speciaal programma voor zwanger vrouwen of vrouwen die enige tijd geleden bevallen zijn.
Bioresonantie test; door deze test krijg je de disbalansen in jouw systeem in beeld waardoor jouw klachten zijn ontstaan. Zo krijg je een helder inzicht in jouw problemen en de oorsprong daarvan.
MedicoHelp; Wanneer u op zoek bent naar een medisch specialist in het buitenland dan is MedicoHelp er voor u. Zij begeleiden jou bij het hele traject voor medische hulp in het buitenland of het nu een medische ingreep is of voor een second opinie.
Fitnesskledingshop.com; ze helpen je wel niet direct met je gezondheid maar zorgen er wel voor dat als je sport je dat in style kan doen zonder dat het te kosten gaat van functionaliteit van de kleding.

Zien wij jou op deze gratis Doe, ervaar en beleef dag?
Opgave is niet nodig, je kunt gewoon even binnen komen lopen bij ons.

Remmerden 122A, Rhenen

CrossFit V12 Rhenen