Ik had heel veel last van hartritmestoornissen en wilde daar graag aan geholpen worden

Wij wonen een aantal maanden per jaar in Spanje en heb daar ook mijn cardioloog. Voor mij was het fijn om mijn ablatie behandeling daarom in Spanje te laten uitvoeren. Tevens heb ik in Spanje niet te maken met wachtlijsten, want die zijn er niet.

Ik ben verzekerd bij Menzis en die doen heel moeilijk als je iets wilt laten doen in het buitenland. Ik had gehoord van iemand dat MedicoHelp veel voor mensen kan betekenen die in zo’n situatie zitten als waar ik in zat.  Zonder de hulp van MedicoHelp was het waarschijnlijk niet gelukt. En daar ben ik heel dankbaar voor.

Het is allemaal soepel verlopen en ik ben naar tevredenheid geholpen en mijn klachten zijn verholpen dus dat is echt helemaal geweldig

Jolanda

Lees meer over een ablatie behandeling in Spanje? Ook ablatie onder narcose is een mogelijkheid.