Overweegt u een heup operatie?

U kunt ook kiezen voor een heup operatie in Duitsland. U heeft slijtageklachten van het heupgewricht dat ervoor zorgt dat alledaagse activiteiten waaronder lopen, opstaan, traplopen steeds moeilijker wordt. Het gewricht geeft pijn en de klachten worden steeds heviger. Op een gegeven moment zijn de klachten ondragelijk geworden dat u een heupprothese overweegt. U kunt kiezen om uw heup operatie in Duitsland te laten uitvoeren. MedicoHelp werkt samen met verschillende ziekenhuizen en klinieken net over de grens in Duitsland.

Geen wachttijden

Bij een gewrichtsvervanging moet nauwkeurig gewerkt worden. Naast kennis van de diverse implantaten is de juiste plaatsing en verankering van de prothese erg belangrijk. Dit vereist veel ervaring en training. De ziekenhuizen waar MedicoHelp mee samenwerkt hebben veel ervaring met heupprothese operaties en kennen nagenoeg geen wachttijden. Mocht u graag een “second opinion” ontvangen dan kan er op korte termijn een afspraak gepland worden.

Aansluitende revalidatie

Enkele zorgverzekeraars hebben contracten met ziekenhuizen in Duitsland afgesloten, waarbij aansluitende revalidatie wordt aangeboden. Hierdoor is het mogelijk om na de ziekenhuisopname gedurende 2 weken in een nabijgelegen revalidatiekliniek te revalideren. Hier wordt u intensief begeleidt en kan u snel aan uw herstel werken. Het voordeel is dat u een goede start maakt onder deskundige begeleiding, waardoor u na 2 weken training en verzorging weer mobiel bent en goed voorbereid naar huis gaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een heupoperatie in Duitsland, eventueel gecombineerd met aansluitende revalidatie, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Meer weten?

Download onze speciaal op heup en knie gerichte leaflet hier.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een heupoperatie in Duitsland, eventueel gecombineerd met aansluitende revalidatie, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op