Overweegt u een heupprothese?

U kunt ook kiezen voor een heupoperatie in Spanje. Slijtageklachten van het heupgewricht zorgen ervoor dat alledaagse activiteiten waaronder lopen, opstaan, traplopen steeds moeilijker wordt en een heupprothese de oplossing kan zijn. Het gewricht geeft pijn en de klachten worden steeds heviger. Op een gegeven moment zijn de klachten ondragelijk geworden dat u een heupprothese overweegt. Een mogelijkheid is om de heupoperatie in Spanje te ondergaan. MedicoHelp werkt samen met het HCB ziekenhuis in Benidorm. Zij hebben veel ervaring met het plaatsen van heupprothesen en bieden de best mogelijke zorg aan.

Vergoeding voor heupoperatie in Spanje

Enkele zorgverzekeraars hebben een contract met dit ziekenhuis afgesloten waardoor vergoeding voor de heupoperatie in Spanje direct door de zorgverzekeraar wordt overgenomen. Het is tevens mogelijk om na de ziekenhuisopname gedurende 3 weken in de nabijgelegen revalidatiekliniek te revalideren. Hier wordt u intensief begeleidt met een persoonlijk revalidatieprogramma en werkt u aan een snel herstel.

 

Revalidatie

Tijdens de revalidatie verblijft u in een modern goed uitgerust zorghotel met volpension. Hier is tevens de revalidatie locatie gevestigd. De kosten worden door enkele zorgverzekeraars volledig gedekt. Tegen een kleine vergoeding per dag mag een eventueel meereizende partner of begeleider bij de u in het hotel verblijven. Tevens kunt u ter plaatse een scootmobiel huren.

Onder leiding van een Nederlandse orthopeed hebben inmiddels al veel Nederlandse patiënten een heupoperatie ondergaan met eventueel aansluitend een revalidatieprogramma van 3 weken.

Review

Lees hier de ervaring van Margot die reeds geopereerd is in Spanje voor een nieuwe heup en daar haar aansluitende revalidatie heeft genoten.

 

Meer weten?

Download onze speciaal op heup en knie gerichte leaflet hier.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een heupoperatie in Spanje, eventueel gecombineerd met aansluitende revalidatie, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op