Revalidatie

Bent u naar Spanje gegaan voor een nieuwe heup- of knie operatie, dan kunt u aansluitend revalideren bij Revalidatiekliniek Medifit.

Revalidatie na operatie

Zodra u het ziekenhuis verlaat wordt de revalidatie verder uitgebreid met extra uren. Revalidatiekliniek Medifit is gevestigd in Moraira met een dependance in Denia. Daar hebben zij een deel van een hotel tot hun beschikking dat fungeert als zorghotel. In dit zorghotel is tevens de revalidatieruimte van Medifit gevestigd. Het team van Medifit heeft nauw overleg met de artsen van beide HCB ziekenhuizen. De lijnen zijn kort en dat werkt prettig voor een gebalanceerd revalidatieprogramma voor u op maat gemaakt.

 

Waarom revalideren in Spanje?

Door een andere omgeving en er “even tussenuit” te zijn en “de zon op te zoeken” kan het voor veel patiënten de juiste stimulus zijn om gemotiveerd aan het verdere herstel te werken.

Bij eventuele calamiteiten kunt u terecht in het nabij gelegen HCB ziekenhuis in Denia. Medifit heeft een nauwe samenwerking met deze kliniek.

Het zorghotel

Ieder kamer is voorzien van:

• Koffie-/theefaciliteiten
• Bureau
• Televisie
• Telefoon
• Airco/Verwarming
• Minibar (extra kosten)
• Gratis kluis
• Gratis Wi-Fi internet
• Douche
• Haardroger

De maaltijden worden aangeboden in het restaurant in buffetvorm.
Daarnaast kunt u gebruik maken van de faciliteiten die het hotel bied aan haar gasten.

De fitnessruimte, een uitgebreid Spa/Wellnesscenter met warmwaterbad en rustruimte en het buitenzwembad.

Tijdens uw verblijf wordt de mogelijkheid geboden ter plaatse een scootmobiel te huren.
Het is mogelijk dat uw begeleider/partner gedurende de periode van revalidatie samen met u in het zorghotel verblijft.

 

Zorgverzekeraar

Volgens Europese regelgeving kan een patiënt in het buitenland behandeld worden. Nederlandse zorgverzekeraars zijn verplicht deze kosten te vergoeden. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de volledige kosten inclusief aansluitende revalidatie, anderen tot een bepaald maximum van het in Nederland geldende tarief. Wij zijn op de hoogte van deze vergoedingen en helpen u met de diverse formulieren en formaliteiten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over aansluitende revalidatie, vergoeding door uw zorgverzekeraar of eventuele extra meerkosten voor uw partner/begeleider, neem dan contact met ons op.

Rectificatie

In de download brochures wordt gesproken van een aangepast appartement en de beschikking over een huurauto. Sinds de ingebruikname van het nieuwe zorghotel verblijft u in een ruime hotelkamer en is alles op één locatie te vinden. Hierdoor vervalt de huurauto.

Mocht het nodig zijn kunt u ter plaatse een scootmobiel huren.