Bij MedicoHelp vond ik de steun en aandacht voor mijn problemenen zij dachten met mij mee.

Op 26 juni vorig jaar, kreeg Armand, een goede vriend van mij, een hersenbloeding. Armand heeft eerst een poos in het ziekenhuis gelegen, waar duidelijk werd dat door uitval van spraak en de linker zijde van zijn lichaam, hij niet naar huis kon zonder begeleiding. De daarop volgende maanden heeft hij intern gerevalideerd in Hoensbroek.
In deze periode ben ik bij Armand op bezoek geweest. Ikzelf woon een paar maanden per jaar met mijn huisdieren in Spanje waar ik volop ruimte heb. Armand zocht opvang voor zijn katten en ik heb aangeboden deze zorg op mij te nemen en heb de katten overgebracht naar Spanje. Armand heeft toen aangegeven dat hij meer uit zijn revalidatie wilde halen en overwoog een verdere revalidatie in Spanje. En zo geschiedde, een aantal weken later vloog Armand ook naar Spanje waarbij hij tijdelijk bij mij is komen logeren.

Hulp vanuit Nederland

Omdat Armand nog niet zelfstandig kon wonen ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden. Via het ziekenhuis in Spanje kwam ik terecht bij revalidatiekliniek Medifit. Zij verwezen ons door naar MedicoHelp in Nederland voor mijn hulpvraag.
“Op een middag heb ik MedicoHelp gebeld, toen ik létterlijk de wanhoop nabij was. De situatie thuis was zwaar en ik had zelf ook mijn verplichtingen en er kwam geen toestemming van de zorgverzekeraar…”

Ik kreeg Peter aan de lijn, heb de situatie zo goed en zo kwaad mogelijk uitgelegd en hij beloofde één en ander uit te gaan zoeken en mij terug te bellen. Peter belde inderdaad terug en heeft het balletje aan het rollen gebracht. We zijn hem tot op de dag van vandaag ontzettend dankbaar. Ik ben er van overtuigd, dat het aan hem te danken is dat Armand uiteindelijk groen licht gekregen heeft om bij Medifit verder te revalideren. Hij heeft er vanaf dag één bovenop gezeten en heeft mij met raad en daad bijgestaan aan wat ik zelf nog kon bijdragen.

Mijn ervaring

Ik heb de hulp niet alleen als zeer professioneel ervaren, maar (en zéker zo belangrijk) als heel persoonlijk. Ik had écht het idee, dat hij er voor me was en op elk moment bij hem kon aankloppen met óm het even wat.
Het gaat er met name om dat er gedurende het hele traject met je mee gedacht wordt. Hulp geboden wordt, goed naar je geluisterd wordt, en meegeleefd wordt.
Je blijft te allen tijden een individu, hij kent je bij naam, je persoonlijke omstandigheden en ik heb niet één keer hoeven herhalen wie ik ook alweer was!!
Complimenten over de héle lijn!

Angelique Haarman

Persoonlijke aandacht en maatwerk in ons werk geeft ons veel voldoening.

MedicoHelp bedankt Angelique voor haar mooie feedback.