Overweegt u een knieprothese?
U kunt ook kiezen voor een knieprothese in Spanje.

Slijtageklachten van het kniegewricht zorgen ervoor dat alledaagse activiteiten waaronder lopen, opstaan, traplopen steeds moeilijker wordt. Het gewricht geeft pijn en de klachten worden steeds heviger. Op een gegeven moment zijn de klachten ondragelijk geworden dat u een knieprothese overweegt. U kunt overwegen uw knieoperatie in Spanje te laten uitvoeren. MedicoHelp werkt samen met het HCB ziekenhuis in Benidorm. Zij hebben veel ervaring met het plaatsen van knieprothesen en bieden de best mogelijke zorg aan.

Vergoeding van knieoperatie in Spanje

Enkele zorgverzekeraars hebben een contract met dit ziekenhuis afgesloten. Dit betekend dat er volledige vergoeding van de knieoperatie in Spanje plaatsvindt. Tevens is hierin opgenomen dat u na de ziekenhuisopname gedurende 3 weken in de nabijgelegen revalidatiekliniek gaat revalideren. Hier wordt u intensief begeleidt met een persoonlijk revalidatieprogramma en werkt u aan een snel herstel.

 

Revalidatie

Tijdens de revalidatie verblijft u in een modern goed uitgerust zorghotel met volpension. Hier is tevens de revalidatie locatie gevestigd. De kosten worden door enkele zorgverzekeraars volledig gedekt. Tegen een kleine vergoeding per dag mag een eventueel meereizende partner of begeleider bij de u in het hotel verblijven. Tevens kunt u ter plaatse een scootmobiel huren.

Onder leiding van een Nederlandse orthopeed hebben inmiddels al veel Nederlandse patiënten een knie operatie ondergaan met eventueel aansluitend een revalidatieprogramma van 3 weken.

 

Meer weten?

Download onze speciaal op heup en knie gerichte leaflet hier.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een knie operatie in Spanje, eventueel gecombineerd met aansluitende revalidatie, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op