Als hartpatiënt kunt u al op korte termijn in aanmerking komen voor bijvoorbeeld een ablatie (wel of niet onder narcose). MedicoHelp is het aanspreekpunt in Nederland voor hartpatiënten die voor een operatie of behandeling naar Spanje willen alwaar een zeer ervaren volledig Nederlands team aan cardiologen werkzaam is voor de Nederlandse patiënt.

Overwinteren in Spanje

Dit team stelt u in staat om uw hartaandoening te laten behandelen door een volledig Nederlandstalig cardiologisch team die helpt bij herstel en follow up evenals het aanbieden van verschillende preventieve check ups. Zeker voor de “overwinteraars” aan de Spaanse Costa Blanca is dit interessant om te weten. Maar ook voor ieder die graag in een prettig klimaat wil herstellen kunt u kiezen voor een behandeling in het HCB in Benidorm of Dénia.

Bij een ablatie behandeling kunt u ook kiezen om op en neer te reizen zodat u na een paar dagen weer thuis bent. Het ziekenhuis ligt op korte rijafstand van het vliegveld Allicante en uw meereizende partner/begeleider kan in een nabijgelegen hotel overnachten.

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen? Belt u ons gerust met al uw vragen. Ons team staat voor u klaar.