Na onderzoek in Nederland naar aanleiding van klachten in de rug, had ik niet voldoende vertrouwen in de behandelend neurochirurg. Onder andere omdat deze arts alleen de nek onderzocht. Ik ben toen naar een Orthopedisch Chirurg in Duitsland gegaan en hij constateerde een hernia in de rug, maar ook stenose in de nek.

Na de rug operatie volgt een nek operatie in Duitsland

Na de HNP operatie zou de nekregio geopereerd worden, maar onder invloed van COVID-19 was deze arts genoodzaakt te stoppen. Via hem kregen we de gegevens van Medicohelp. Zij hebben mij een kundige neurochirurg aanbevolen. Er werd voor mij bij dr. Hageman in de Helios Kliniek te Krefeld een afspraak gemaakt. Deze zeer kundige arts heeft mij op 2 plekken in de nek geopereerd nl. C3/C4 en C4/C5. Na de operatie had ik helemaal geen pijn meer, zelfs geen wondpijn. Ook uitval van armen of stemverlies waren gelukkig niet aan de orde, al waren dit wel risico’s die zich na zo’n operatie kunnen openbaren. Op dit moment moet ik nog 3 (in totaal 4) weken een nekkraag dragen, maar dat is goed te doen. Ik kan niet anders zeggen dan alle lof voor MedicoHelp en dr. Hageman en zijn team!

Dhr. H. Bouwmeester uit Neede