Reviews zijn waardevol

Het kan best spannend zijn om te kiezen voor een onbekende weg. Echter uiteindelijk leiden alle wegen naar Rome, het is aan u via welke weg u reist.

Om u voor te bereiden, in te lezen en zo beter te kunnen inschatten of u het medisch traject aan wil gaan voor uw operatie, behandeling of revalidatie in het buitenland, hebben wij een speciale pagina op onze website ingericht. Op deze pagina leest u de ervaringsverhalen van patiënten die wij hebben mogen begeleiden in hun zoektocht naar andere medische mogelijkheden over de grens.

Het is heel fijn dat wij deze verhalen mogen delen met u. Wij kunnen ons voorstellen dat het fijn is om de ervaring te lezen van “voorgangers”. Naast de informatie die wij u kunnen geven kunt u middels deze reviews een zo compleet mogelijk beeld vormen die van invloed kan zijn op uw keuze.

Informeren, meedenken, maatwerk

Kies ik wèl of niet voor (verdere) behandeling in Duitsland, Spanje of Curaçao? Het is aan u zelf welke weg u kiest. MedicoHelp kan u niet adviseren maar door onze kennis en ervaring kunnen wij u wel informeren en met u meedenken. Samen bekijken we de mogelijkheden die er zijn voor uw specifieke zorgvraag. Wij nodigen u graag uit uw zorgvraag met ons te delen en te onderzoeken waar wij kunnen helpen.