Graag willen wij u helpen om de juiste keuze te maken voor uw zorgvraag. Het is soms lastig, waar doe ik goed aan? wat is goed voor mij? kan ik wel zomaar kiezen voor een operatie bij een ander ziekenhuis? En kan ik zomaar kiezen voor een operatie door een specialist in bijvoorbeeld Duitsland of Spanje?

Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u veel vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend met Paul en Peter bellen om zo te horen wat de mogelijkheden in uw specifieke situatie zijn. Maar het is wellicht ook prettig om ervaringsverhalen te lezen van mensen die u zijn  voorgegaan. Wij zijn dan ook heel blij dat wij de persoonlijke verhalen van patiënten die wij hebben begeleid met u mogen delen. Hieronder verteld Annelies over haar recent gelopen traject

Mijn klachten bij kanaalstenose

veel pijn in rug, bil en rechterbeen/voet, weinig kracht in rechterbeen, doofheid in rechtervoet, lopen zeer moeizaam en slechts kleine stukjes mogelijk gedurende 5 maanden.

Via mijn huisarts ben ik naar Bergman kliniek gestuurd. Eenmaal aan de beurt kreeg ik te horen dat ze eerst aan pijnbestrijding wilden doen (met spuiten in de zenuw de pijn bestrijden). Dit terwijl een MRI van de kanaalstenose aantoonde dat een operatie de enige oplossing was/is. Uiteindelijk op mijn aandringen zou er een operatie volgen. Echter ik kreeg te maken met een lange wachttijd (circa 3 maanden) tot ingreep. Omdat ik zoveel pijn had en al veel te lang heb moeten wachten door een vooraf fout gestelde diagnose, ben ik via google bij MedicoHelp terecht gekomen.

Via MedicoHelp ging het ineens heel snel en ben toen bij drs. Hageman in de Helios Klinik in Krefeld Huls terecht gekomen waar ik goede, snelle en deskundige operatie/ingreep heb ondergaan.

Mijn ervaring

Heel goed, juiste diagnose, snelle oproep, goede operatie, keurige en hulpvaardige verpleging, fijn om eerste paar dagen in ziekenhuis te kunnen verblijven. MedicoHelp heeft door de goede, snelle bemiddeling en “er bovenop zitten” mij enorm geholpen.

Annelies uit Bussum

Vind hier de link naar meer ervaringsverhalen