Ik heb al jaren te maken met zware rugklachten, heup en knie klachten en daarnaast heb ik ook veel last van mijn voeten. In de afgelopen jaren heb ik reeds diverse behandelingen ondergaan. Echter nu kreeg ik te horen dat ik in Nederland uitbehandeld was. Door een programma op televisie hoorde ik van de mogelijkheid tot revalidatie in Spanje. En zo kwam ik terecht bij MedicoHelp.

8 weken klinische revalidatie

Ik ben in totaal 8 weken in revalidatie geweest. Het was een pittige tijd waarbij het verblijf mij de eerste 3 weken zwaar viel. Ik moest wennen aan mijn omgeving en het eten was niet zoals ik graag zou willen eten. Naar mijn mening werd er in Nederland te snel gezegd dat ik uitbehandeld was. Maar door deze 8 weken intense training en de extra pijnbegeleiding, heb ik vooruitgang geboekt. Tevens heb ik goede hulp gekregen voor mijn PTSS. Ik heb toen ik de kans kreeg om naar Spanje te gaan deze met beide handen aangepakt en ik ben daar goed geholpen. Ik kan nu weer normaal lopen en mijn pijn beter onder controle houden. Alleen was mijn traject en verblijf te kort, had graag langer gebleven voor nog beter resultaat.

K. Tijssen