Zo verzwakt na operatie, zelfstandig wonen onmogelijk

Door bacteriën in mijn bloed heb ik bij elkaar 7 maanden in het ziekenhuis gelegen met diverse complicaties. Dit veroorzaakte ernstige problemen met mijn nieren, lever, longen en hart. In oktober heb ik dan ook een open hartoperatie moeten ondergaan waar ze een nieuwe hartklep hebben geplaatst. Doordat ik al ruim 7 maanden in het ziekenhuis heb gelegen waaronder 2 maanden in quarantaine was ik dusdanig verzwakt dat ik bijna niet meer kon lopen. Ik was drie weken na de operatie wel zover dat ik naar huis toe mocht. Mijn probleem was dat ik niet voor mijzelf kon zorgen ook omdat ik alleen woon. Ik was dan ook heel blij dat ik vervolgens gebruik kon maken van het revalidatietraject wat Medifit bood.

Blij met intensieve revalidatie

In de twee maanden van revalidatie heb ik weer spieren op kunnen bouwen en weer leren lopen zonder hulpmiddelen. Ook was ik heel blij met de verzorging en het halen en brengen naar de revalidatie. Door de nieuwe hartklep heb ik ook weer energie en nu ben ik zover dat ik goed voor mezelf kan zorgen. Zonder de revalidatie bij Medifit had ik zeker niet zover geweest als dat ik nu ben. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik de kans heb gekregen.

Thea Verduijn