Onderzoek na onderzoek heb ik gehad en uiteindelijk wordt duidelijk dat ik voor de 3e keer een rug stenose heb. De pijn was zo erg dat lopen en staan niet meer mogelijk was. Ik had al 2 jaar gewacht op een operatie. Uiteindelijk bij het UMC terecht gekomen en die gaven aan dat ik op dit moment rekening moest houden met nog een wachttijd van 1-2 jaar. De artsen waren ook huiverig en voorzagen allerlei complicaties.

Via internet ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden om mijn stenose te laten verwijderen en kwam toen uit bij Medicohelp. Zij hebben gelijk actie ondernomen waardoor ik bij een juiste arts en ziekenhuis terecht ben gekomen. De operatie is uitgevoerd door een kundige arts en de operatie is zeer goed zonder bijzonderheden verlopen. Het is te gek dat mensen zo lang moeten wachten en hoop dat MedicoHelp meer mensen kan helpen zoals jullie ook mij geholpen hebben.

Carla  uit kloosterhaar