Ondanks dat ik nog maar in mijn voortraject zit van mijn medische behandeling, ik ben nu al zo ontzettend blij dat ik MedicoHelp gevonden heb.

Ik liep al zo lang met mijn zorgvraag en meerdere mensen attendeerden mij dat ik eens naar Duitsland moest gaan omdat de zorg die ik nodig heb daar verder is ontwikkeld. Maar ik dacht; hoe dan?

Ik ben gaan googelen en kwam terecht bij MedicoHelp. Zij  hebben mij voor een second opinion begeleid naar een kundig arts in Duitsland. Mijn medisch traject wordt nu besproken maar ik ben nu al zo enorm dankbaar voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben. Vooral het gevoel dat MedicoHelp alles voor mij regelt en ik één aanspreekpunt heb geeft veel rust in mijn hoofd. Momenteel ervaar ik veel pijn en dan is het zo fijn dat iemand er voor mij is die weet welke wegen je moet bewandelen. Had ik jullie maar eerder gevonden!

Graag wil ik mijn steentje bijdragen en mensen vertellen over de mogelijkheid om voor een second opinion naar Duitsland te gaan. Ik ervaar de kennis voor mijn aandoening aldaar als erg kundig en misschien wel verder en beter verzorgd dan ik tot nu toe ervaren heb in Nederland. En met MedicoHelp als begeleider in het traject maakt het voor iedereen makkelijker deze stap te nemen.

Mw. Jansen

Dank voor de mooie woorden Mevrouw Jansen.

MedicoHelp Paul, Peter en Marianne