Ik wilde niet wachten met mijn

knie operatie vanwege corona

Daar ik al lange tijd last had van een versleten knie en de orthopeed in Nederland na onderzoek had vastgesteld dat ik toe was aan een volledige knieprothese, heb ik na 2 jaar, vanwege de pijn, besloten de operatie te laten doen.

Vanwege corona en wachttijden, vond ik het niet aantrekkelijk de ingreep in Nederland te laten verrichten.

Na intensief googelen kwam ik terecht op de site van Medicohelp gevestigd in Rhenen.

Contact met MedicoHelp

Hun aanpak en complete begeleiding naar de dag van operatie en de belangrijke nazorg, sprak mij ten zeerste aan. Na veel telefonisch contact besloot ik de operatie te laten verrichten in het HCB hospitaal in Benidorm. Alle bescheiden die nodig waren voor de operatie (zoals verwijzing huisarts en verzekeringspapieren etc), werden door Medicohelp verzameld en naar het HCB verstuurd. Ook regelde Medicohelp de geweldige Fysio faciliteiten die na de operatie van belang waren. Voor mij was het een prettige hulp die Medicohelp aanbood.

Nu alles achter de rug is, kan ik alleen maar zeggen dat de mogelijkheden en service die MedicoHelp aanbiedt fantastisch zijn. Achteraf gezien was het fijn revalideren in een zonnig klimaat en een mooi aangepast appartement.

Mijn contactpersoon bij Medicohelp was Peter Poelstra, een uiterst vriendelijk en professioneel persoon die het je makkelijk maakt in moeilijke tijden.

Bedankt.

Peter van Doesselaar