Vanwege corona ben ik uitgeweken naar Duitsland

Bij het ziekenhuis in Nederland constateerde men een vergrootte prostaat die verholpen moest worden met een operatie d.m.v. een lasertechniek. De wachttijd zou 4 maanden zijn. Al die tijd liep ik met een katheter. Na 2,5 maand ben ik gaan informeren of deze wachttijd nog klopte. Toen kreeg ik te horen dat het nog een half jaar langer ging duren i.v.m. De tweede coronagolf. Om nog eens 6 maanden langer met een katheter te lopen vond ik veel te lang. Waarop ik op internet MedicoHelp heb gevonden en ingeschakeld heb om een ziekenhuis te vinden die mij eerder kon opereren.

Mijn ervaring

Mijn ervaringen zijn zeer goed. Er was steeds een tolk aanwezig bij de gesprekken met de arts. Hij legde alles goed uit. De operatie is pijnloos en goed verlopen en alle klachten waren in 1 keer verholpen.

MedicoHelp heeft op een snelle en efficiëntie manier gezocht naar een ziekenhuis die mij zou kunnen helpen.

Dhr. van Wanrooij

Waalwijk