Overweegt u een knie operatie?

U kunt ook kiezen voor een knie operatie in Duitsland zonder wachttijen en inclusief revalidatie. U heeft slijtageklachten van het kniegewricht die ervoor zorgen dat alledaagse activiteiten waaronder lopen, opstaan, traplopen steeds moeilijker wordt. Het gewricht geeft pijn en de klachten worden steeds heviger. Op een gegeven moment zijn de klachten ondragelijk geworden dat u een knieprothese overweegt. U kunt kiezen om uw knie operatie in Duitsland te laten plaatsvinden.

Geen wachttijden

MedicoHelp werkt samen met verschillende ziekenhuizen en klinieken net over de grens in Duitsland. Bij een gewrichtsvervanging moet nauwkeurig gewerkt worden. Naast kennis van de diverse implantaten is de juiste plaatsing en verankering van de prothese erg belangrijk. Dit vereist veel ervaring en training. De ziekenhuizen waar MedicoHelp mee samenwerkt hebben veel ervaring met knieprothese operaties en kennen nagenoeg geen wachttijden. Mocht u graag een “second opinion” ontvangen dan kan er op korte termijn een afspraak gepland worden.

Aansluitende revalidatie

Enkele zorgverzekeraars hebben contracten met ziekenhuizen in Duitsland afgesloten, waarbij aansluitende revalidatie wordt aangeboden. Hierdoor is het mogelijk om na de ziekenhuisopname gedurende 2 weken in een nabijgelegen revalidatiekliniek te revalideren. Het voordeel is dat u een goede start maakt van uw herstel onder deskundige begeleiding. Na twee weken intensieve training en verzorging gaat u weer mobiel naar huis.

 

Meer weten?

Download onze speciaal op heup en knie gerichte leaflet hier.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een knieoperatie in Duitsland, eventueel gecombineerd met aansluitende revalidatie, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op