Overweegt u een knieprothese?

U kunt ook kiezen voor een knieprothese op Curaçao met revalidatie.
Slijtageklachten van het kniegewricht zorgen ervoor dat alledaagse activiteiten waaronder lopen, opstaan, traplopen steeds moeilijker wordt. Het gewricht geeft pijn en de klachten worden steeds heviger. Op een gegeven moment zijn de klachten ondragelijk geworden dat u een knieprothese overweegt. U kunt overwegen uw knieoperatie op Curaçao te laten uitvoeren. MedicoHelp werkt samen met het CMC ziekenhuis in Willemstad. Zij hebben veel ervaring met het plaatsen van knieprothesen en bieden de best mogelijke zorg aan.

Vergoeding van knieoperatie op Curaçao

Indien u kiest voor een knieoperatie op Curaçao ondersteunen wij u bij het indienen van de aanvraag voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar. De Nederlandse zorgverzekeraars zijn verplicht minimaal een deel van deze kosten te vergoeden, voor zover het behandelingen betreft die ook in Nederland geaccepteerd zijn. Sommige zorgverzekeraars betalen de volledige kosten, anderen tot een bepaald maximum van het in Nederland geldende tarief. Wij zijn op de hoogte van deze vergoedingen en helpen u bij alle formulieren die nodig zijn voor een geplande operatie in het buitenland.

Knieoperatie Curaçao - MedicoHelp

Revalidatie

Het is eventueel mogelijk een revalidatie traject van 2 weken te volgen in de nabij gelegen revalidatiekliniek. U verblijft dan in een zorghotel of appartement.

Meer weten?

Download de brochure “Zorg op Curacao” hier.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een knie operatie op Curaçao, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op