Ik heb mij eind maart 2023 met herniaklachten gewend tot mijn huisarts. Deze heeft mij doorverwezen voor het maken van een MRI. Daarnaast kreeg ik pijnmedicatie voorgeschreven. En daarna maar wachten tot ik geholpen zou kunnen worden. Ik was niet mobiel (kon niet lopen, staan of zitten ). Omdat de wachttijden erg lang waren (een operatie zou op zijn vroegst begin juli kunnen plaatsvinden), ben ik gaan zoeken naar andere mogelijkheden en ben bij Medicohelp terecht gekomen. In een telefoongesprek gaven ze aan dat ik binnen twee weken een afspraak bij een arts in Duitsland kon krijgen en, als deze een operatie wenselijk achtte, ik twee weken na de afspraak geopereerd zou kunnen worden. Dit was haast te mooi om waar te zijn.

Snel geholpen

Ze hebben een afspraak gemaakt met dr. Hageman van de Helios Kliniek in Krefeld. Deze gaf tijdens een consult aan dat een operatie niet langer uitgesteld mocht worden om de kans op blijvende schade ten gevolge van uitval te beperken. Een operatie had al veel te lang op zich laten wachten.

30 mei 2023 (een week na het consult) ben ik geopereerd.

Dit is ruim een maand eerder dan dat ik in Nederland op zijn vroegst geopereerd zou kunnen worden.

Ik ben blij dat ik met Medicohelp in contact ben gekomen en via hun snel ben geholpen in Duitsland.

Ben zowel door Medicohelp, als door de mensen van de Helios kliniek in Krefeld uitstekend geholpen.

Albert

Emmen