Ik ben bij de orthopeed in Nijmegen geweest waar ik prima geholpen ben. Echter door mijn situatie thuis, Ik ben alleenstaand, wilde ik graag meer ligdagen en hulp na de ziekenhuisopname. Bij het idee dat ik anderhalve dag na de operatie alleen thuis zou zijn benauwde me en greep me bij de keel. Ik ben via internet terecht gekomen bij MedicoHelp. Hier kreeg ik de tip om naar Spanje te gaan waar aansluitend na de operatie een revalidatietraject wordt ingepland.

Sterk door aansluitende revalidatie

Ik heb me laten voorlichten hierover, de extra dagen in het ziekenhuis, de Nederlandse orthopeed en het traject bij de fysiotherapie in hotel heeft mij heel snel doen besluiten om hiervoor te gaan. De verzorging is zeer aardig en heel behulpzaam en het voelde als een “warm bad”. Mocht iemand ervoor kiezen ook naar Spanje te gaan, dan wil ik de tip meegeven om stevige slippers mee te nemen. Tevens is het mogelijk om ter plekke ook een scootmobiel te huren.

Ik heb zeker geen spijt van mijn keuze om voor de nieuwe heup operatie naar Spanje te gaan en ben juist sterker door alle fysiotherapie thuis gekomen.

Margot uit Wageningen