Mijn klachten zijn heel divers.

Ik krijg bij traplopen altijd hoge koorts met koude rillingen en klachten als niet meer kunnen lopen of kunnen hurken. Uit het niets  zak ik zomaar door mijn benen, dit houdt ongeveer een uur aan en gaat dan weer over. Dit fenomeen treedt ongeveer 2x per jaar op. Ik ben ondanks een strikt dieet en veel sporten toch 39 kilo aangekomen. Daarnaast krijg ik snel blauwe plekken en heb ik een gons in mijn rechteroor.

Ik denk zelf al 6  jaar aan de ziekte van Cushing en wilde graag een MRI scan van de Hypofyse laten maken om te achterhalen of ik inderdaad met deze ziekte te maken heb. Echter, omdat in Nederland de specialist deze MRI niet wil inzetten ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden in het buitenland. Via Google heb ik online MedicoHelp gevonden en zij hebben alle expertise in huis om te bemiddelen bij mijn zorgvraag. Via hen kwam ik terecht in Duitsland waar ik alle onderzoeken en de MRI scan van mijn hypofyse kreeg.

Peter Poelstra heeft mij perfect geholpen met snelle communicatie. Hij heeft de expertise in huis om alles soepel te laten verlopen. Wat ook fijn was: in het ziekenhuis kreeg ik telefoon nummers van de mensen van MedicoHelp, voor als iets niet duidelijk was of als ik iets niet zou begrijpen in het ziekenhuis, dit gaf me een veilig gevoel. Mijn ervaring met het Duitse ziekenhuis is gewoon top. Het is een erg fijn ziekenhuis en de verpleging erg vriendelijk en zorgzaam.

C. van Oostveen Sint-Michielsgestel