Omdat een cliënt van ons voor een langere periode in Spanje zit ten behoeve van een intensief MS revalidatie traject, hebben we een kaartje gestuurd om veel succes te wensen. Naar aanleiding van onze post kregen we een attente mail terug waarin ze haar eerste ervaring met ons deelt.

“Op de eerste plaats heel erg bedankt voor het leuke kaartje. De eerste 2 weken van de revalidatie zitten er op voor mij. En wat ben ik blij en dankbaar dat het met hulp van Medicohelp en de revalidatiearts mogelijk is om weer te kunnen revalideren. Het is zeker hard werken, en ik ben ik heel gemotiveerd het best mogelijk resultaat te behalen. Wat een kanjers van fysiotherapeuten en ander begeleiding personeel. Hier wordt echt naar je geluisterd en er wordt meteen een plan van aanpak gemaakt. Wat een enorm verschil met Nederland.

Ik heb een erg mooi, nieuw appartement voor verblijf gekregen, ik voel mij er helemaal thuis. Het fijne is ook dat hier een fitnessruimte, binnen en buitenzwembad en zelfs sauna is. In het weekend maak ik daar graag gebruik van, en mocht ik nog energie over hebben ga ik na de revalidatie ook nog het zwembad in.

Er zijn een paar mooie zomerse dagen geweest, maar ook dagen van grijze lucht en regen. Ook in Spanje is het herfst geworden.”

Mocht u zelf graag meer willen weten over de mogelijkheden om deel te nemen aan een MS revalidatie traject van 8 weken in Spanje, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we bespreken wat voor u haalbaar of mogelijk is. Tegen een kleine vergoeding kan uw partner of begeleider met u mee naar Spanje en bij u (een deel van óf de gehele periode) in het appartement verblijven.