Nieuwe knie operatie in Duitsland; Ik kan het iedereen aanraden

Ik had ernstige pijnklachten in beide knieën en maar kwam in Nederland niet in aanmerking voor een artrose knie operatie i.v.m. een te hoog BMI percentage. Door zeer beperkte mogelijkheden binnen de Nederlandse ziekenhuizen om mij te opereren aan beide zeer versleten knieën ben ik uitgeweken naar Duitsland, daar gelden andere normen en regels t.a.v. in mijn geval, knieoperaties voor mensen met een te hoog BMI.

Revalidatie na mijn nieuwe operatie verloopt spoedig

Via een kennis van mijn vrouw die binnen haar kring hulp heeft gehad van Medicohelp, kwam ik in contact met deze onafhankelijke zorgadviseur die mij heeft geholpen om op korte termijn geopereerd te kunnen worden.

Ik ben uiterst bekwaam geopereerd in Duitsland en de revalidatie na mijn nieuwe knie operatie verloopt zeer voorspoedig. Ik heb zeer goede professionele hulp ontvangen en een groot voordeel was dat de chirurg en anesthesist beide Nederlander waren.

MedicoHelp heeft mij in contact gebracht met het ziekenhuis en heeft het op zeer professionele en prettige wijze mogelijk gemaakt dat mijn nieuwe knie operatie doorgang kon vinden. Peter Poelstra heb ik ervaren als een zeer betrokken en deskundig intermediair die naast de regelzaken erg veel oog had voor het menselijke aspect. Ik ga zeker via Medicohelp wederom naar Duitsland voor mijn andere knie.

Erwin Meuldijk, Ootmarsum (OV)

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een nieuwe knie operatie in Duitsland, eventueel gecombineerd met aansluitende revalidatie, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.