Onlangs hebben we een jonge vrouw met een rughernia kunnen begeleiden voor een operatie in Duitsland. In haar review laat zij weten hoe haar traject is verlopen.

Na 4 weken helse pijn heb ik op advies van mijn manueel therapeut een MRI laten maken. Daaruit bleek dat ik een forse hernia had. Ik wilde graag met de PTED methode behandeld worden echter hiervoor is in Nederland een wachtlijst van 2 maanden. Zolang wilde ik niet wachten ook niet i.v.m. zenuwuitval (klapvoet). Via internet kwam ik uit bij Medicohelp. Peter Poelstra heeft binnen 3 dagen een afspraak voor mij kunnen maken bij een specialist. Maandag ben ik erheen gegaan voor consult en intake ziekenhuis, dinsdag vond de operatie plaats en dinsdagavond verbleef ik alweer in het hotel waarop ik woensdag weer naar huis kon.

“Heel bijzonder om kreupel van de pijn het ziekenhuis in te lopen en zonder pijn weer naar buiten”.

Het gelopen traject via MedicoHelp en het ziekenhuis in Duitsland is goed bevallen. Het betrof een zeer kundige en empathisch arts. Het ziekenhuis was een beetje conservatief maar goed. MedicoHelp heeft voor mij alles geregeld wat mij enorm heeft geholpen.

Heleen