Na de diagnose slokdarmkanker met uitzaaiingen in lever en lymfe, werd met mij het behandelplan besproken. Dit behandelplan zou er als volgt uitzien: een aantal bestralingen en heel misschien daarna nog een chemo. Meer zat er niet in en ik kreeg te horen dat ik nog een paar weken, misschien maanden te leven zou hebben. Dit is niet wat een mens wil horen en daarom ben ik gaan verder zoeken en kwam ik uit bij MedicoHelp.

Het gelopen behandel traject

Na invullen van mijn medische intake formulier is MedicoHelp gaan kijken bij wie ik terecht kon voor een afspraak. Binnen 1 week was alles geregeld en stond er een afspraak voor mij ingepland.
Ik ben nu in behandeling bij de Helios kliniek in Duitsland net over de grens. Ik heb ondertussen 4 chemo’s gehad en de eerste scan was meer dan goed. Al de tumoren waren al flink geslonken. Nu op naar de volgende 4 chemo’s en dan weer de scan.
MedicoHelp heeft mij fijn geholpen. Alles was in 1 week geregeld en zelfs Peter belde me na de eerste opnamedag om te checken hoe alles gegaan was. Het is echt fijn dat er aan je gedacht wordt in deze moeilijke tijd.

Sjaak uit Barendrecht.