Heup operatie

Overweegt u een heup operatie? U kunt ook kiezen voor een heupoperatie in Duitsland of Spanje.

U heeft slijtageklachten van het heupgewricht dat ervoor zorgt dat alledaagse activiteiten waaronder lopen, (op)staan en traplopen steeds moeilijker wordt. Het gewricht geeft pijn en de klachten worden steeds heviger. Op een gegeven moment zijn de klachten ondragelijk geworden dat u een heupprothese overweegt. U kunt ervoor kiezen om uw heupoperatie in Duitsland te laten uitvoeren. Wij werken samen met diverse ziekenhuizen en klinieken  zowel net over de grens in Duitsland als in Spanje.

Geen wachttijden

Bij een gewrichtsvervanging moet nauwkeurig gewerkt worden. Naast kennis van de diverse implantaten is de juiste plaatsing en verankering van de prothese erg belangrijk. Dit vereist veel ervaring en training. De ziekenhuizen waar wij mee samenwerken hebben veel ervaring met heupprothese operaties en kennen nagenoeg geen wachttijden. Mocht u graag een “second opinion” ontvangen dan kan er op korte termijn een afspraak gepland worden.

Aansluitende revalidatie

Enkele zorgverzekeraars hebben contracten met ziekenhuizen in Duitsland en Spanje afgesloten, waarbij aansluitende revalidatie wordt aangeboden. Hierdoor is het mogelijk om na de ziekenhuisopname gedurende 2 of 3 weken in een nabijgelegen revalidatiekliniek te revalideren. Hier wordt u intensief begeleidt en kan u snel aan uw herstel werken. Het voordeel is dat u een goede start maakt onder deskundige begeleiding, waardoor u na 2 of 3 weken training en verzorging weer mobiel bent en goed voorbereid naar huis gaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een heup operatie in Duitsland of Spanje, eventueel gecombineerd met aansluitende revalidatie, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voor onze dienstverlening worden wij ondersteund door het ziekenhuis, waardoor onze dienstverlening kosteloos is voor de patiënt.

Meer weten?

Download onze speciaal op heup en knie gerichte leaflet hier.

Meer informatie over

Heup operatie in Duitsland

Heup operatie in Spanje