Knie operatie

Overweegt u een knie operatie? U kunt ook kiezen voor een knie operatie in Duitsland of Spanje zonder wachttijen en inclusief revalidatie. U heeft slijtageklachten van het kniegewricht die ervoor zorgen dat alledaagse activiteiten waaronder lopen, opstaan, traplopen steeds moeilijker wordt. Het gewricht geeft pijn en de klachten worden steeds heviger. Op een gegeven moment zijn de klachten ondragelijk geworden dat u een knieprothese overweegt. U kunt kiezen om uw knie operatie in Duitsland of Spanje te laten plaatsvinden.

Geen wachttijden

MedicoHelp werkt samen met verschillende ziekenhuizen en klinieken net over de grens in Duitsland of in Spanje. Bij een gewrichtsvervanging moet nauwkeurig gewerkt worden. Naast kennis van de diverse implantaten is de juiste plaatsing en verankering van de prothese erg belangrijk. Dit vereist veel ervaring en training. De ziekenhuizen waar MedicoHelp mee samenwerkt hebben veel ervaring met knieprothese operaties en kennen nagenoeg geen wachttijden. Mocht u graag een “second opinion” ontvangen dan kan er op korte termijn een afspraak gepland worden.

Aansluitende revalidatie

Enkele zorgverzekeraars hebben contracten met ziekenhuizen in Duitsland en Spanje afgesloten, waarbij aansluitende revalidatie wordt aangeboden. Hierdoor is het mogelijk om na de ziekenhuisopname gedurende 2 weken in een nabijgelegen revalidatiekliniek te revalideren. Het voordeel is dat u een goede start maakt van uw herstel onder deskundige begeleiding. Na twee weken intensieve training en verzorging gaat u weer mobiel naar huis.

Voor onze dienstverlening worden wij ondersteund door het ziekenhuis, waardoor onze dienstverlening kosteloos is voor de patiënt.

Meer weten?

Download onze speciaal op heup en knie gerichte leaflet hier.

Meer informatie over

Knieoperatie in Duitsland

Knieoperatie in Spanje