Na te zijn gevallen kreeg ik veel pijn in de rug. Ik ben doorverwezen naar fysiotherapeut en acupuncturist. Na 2 maanden behandelingen ervaarde ik nauwelijks verbetering en heb toen op advies een MRI laten maken in het ziekenhuis. De uitslag; Wervelkanaalvernauwingen en hernia waarbij aangegeven werd dat het belangrijk was dat ik snel geholpen zou worden.

Wervelkanaalvernauwing en hernia operatie

Echter voor mijn eerste afspraak moest ik bijna 3 maanden wachten. Op advies van een ziekenhuisassistente geprobeerd om in Duitsland een arts te vinden. Via dr Google heb ik toen o.a. MedicoHelp benaderd en binnen 3 uur werd een afspraak geregeld in een ziekenhuis in Duitsland.  Een paar dagen later vond de intake plaats en de week erop vond de operatie plaats (2x wervelkanaalvernauwing en een hernia). En zaterdag liep ik alweer over de markt met een rollator. Heel blij mee.

Helaas onlangs weer problemen maar nu op een andere plek. Volgens de fysiotherapeut is het een andere hernia. Afgelopen vrijdag heb ik met MedicoHelp gebeld. Ik werd maandagmorgen terug gebeld en nu a.s. maandagmorgen staat er al een intake en nieuwe MRI ingepland. En dat echt allemaal met hulp en begeleiding van MedicoHelp, in één woord GEWELDIG. Ik wil heel graag mijn ervaring met anderen delen omdat ik hoop dat er meer mensen op deze manier geholpen kunnen worden.

Tonny Wagenaars – Boxtel