Wellicht heeft u het in onze “socials” al opgepikt en kunnen lezen. MedicoHelp begeleidt nu ook mensen voor een (o.a. heup/knie) operatie naar het Curaçao Medisch Centrum in Willemstad. Onze website wordt binnenkort aangepast zodat u meer informatie kunt vinden over dit moderne nieuw uitgeruste ziekenhuis.

Curaçao Medisch Centrum (CMC) en Stichting Revalidatie centrum Curaçao (SGR Groep)

Het ziekenhuis heeft een samen werking met Advent Hospitaal en biedt inwoners van Curaçao (en het Nederlandse koninkrijk) een compleet pakket aan van gespecialiseerde medische zorg. Het CMC heeft ook een alliantie met medisch-universitaire centra, waaronder het Universitair Medisch Centrum Groningen en het Erasmus Universitair Medisch Centrum te Rotterdam. Voor specialisatie Cardiologie werkt het CMC samen met het Haga ziekenhuis in Den Haag en Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft.  Kiest u voor een nieuwe heup of nieuwe knie operatie in Curaçao dan zal daar een passend revalidatietraject op het eiland aan vast zitten.

Volg ons op facebook en Instagram en “stay tuned” ofwel, wij laten u weten zodra alle informatie online staat. Wilt u nu alvast meer weten, neem gerust contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.